alu-okna

Sodobna in nezahtevna za vzdrževanje

Želite svoj dom spremeniti v pravo moderno oazo dobrega počutja? Preverite, zakaj vam svetujemo izbiro oken prihodnosti, kakor tudi radi imenujemo alu okna. Ker pri svojem delu stavimo le na najboljše, imamo za vas na voljo sodobna okna, izdelana iz aluminija in oblikovana posebej za vas. Moderna izvedba in sodobne oblike, ki jih nudijo skrbno izdelana alu okna, prepričajo še tako zahtevne stranke. Vabimo vas, da si preberete še več informacij o tem, zakaj so aluminijasta okna več kot odlična izbira.

Zakaj alu okna?

Odgovor na to vprašanje je preprost: ker popolnoma ustrezajo sodobnemu načinu življenja! Poleg vseh drugih pozitivnih lastnosti so izredno dolgoživa, nudijo brezčasno lepoto, hkrati pa zahtevajo le minimalno vzdrževanje, kar v današnjih časih pomeni, da z njimi ne boste imeli praktično nič dela. Oglejmo si še nekaj pomembnih razlogov, ki vas bodo prepričali v nakup alu oken.

ALU okna na sodobni stavbi

Eleganten videz in široke možnosti izbire

Alu okna zaradi svojih linij dajejo izredno eleganten vtis in moderen videz. Ker sledijo sodobnim arhitekturnim trendom, so primerna za novogradnje, seveda pa lahko z njihovo pomočjo tudi obstoječim stavbam dodate sodobnejši pridih. Okna, izdelana iz aluminija, so vam na voljo v res širokem barvnem spektru po vaših željah, natančna površinska obdelava pa jim zagotavlja obstojnost, ki prepriča. Alu okna se dobijo v poljubnih velikostih in oblikah ter so primerna tudi za zelo velike odprtine.

Trpežnost in stabilnost

Material aluminijastih oken jim zagotavlja trdnost in strukturno stabilnost, zato so alu okna primerna tudi za zastekljevanje zelo velikih odprtin. Material, ki je obstojen in trden, oknom zagotavlja dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da boste v njih uživali še dolga desetletja.

Vrhunski materiali

Kakovostni materiali so nujni pogoj za stabilnost in dolgo življenjsko dobo alu oken. Dodatna prednost je, da so ta okna izdelana iz materialov, ki se jih zlahka reciklira. Okolju so prijazni in tudi na splošno zelo dostopni. Predstavljajo vir, ki se ga lahko uporabi znova in znova, kar pomeni dragocen doprinos k varovanju okolja, v katerem živimo.

Dobra izolativnost

Aluminijasta okna so dobro toplotno in zvočno izolativna, k še boljši zaščiti in manjšim izgubam energije pa zagotovo pripomore tudi njihova trojna zasteklitev. Varčevanje z energijo je dandanes res že nuja, na ta način pa seveda prihranite tudi pri stroških porabe energije.

Napredna izdelava

Alu okna, ki jih dobite pri nas, so izdelana s pomočjo najnaprednejše tehnologije, sodobnih tehnik in v splošno optimizirani proizvodnji, ki ustvarja le najboljše izdelke.

Odpornost na različne vplive

Težko bi našli bolj trpežna okna. Alu okna so namreč zahvaljujoč materialu odlično odporna proti vsem vremenskim razmeram, tudi sončnim žarkom, odporna pa so tudi proti obrabi.

Enostavno vzdrževanje

Poleg vsega naštetega naj izpostavimo še dejstvo, da so alu okna za vzdrževanje izredno nezahtevna. To pomeni, da jih je treba po površini občasno le obrisati z vlažno krpo in že bodo spet sijoča. Njihova površina je namreč lakirana in kot taka zelo primerna za rokovanje.

Glede na vse pozitivne lastnosti aluminija ter drugih materialov so vam na voljo tudi alu okna v kombinaciji z lesom (alu/les okna) ali PVC-jem. Pri izbiri vam z veseljem svetujemo, saj na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja hitro prepoznamo, kaj je tisto, kar bi bilo za vaše potrebe najboljše.

Varnostni zaklepni del na ALU oknu

Zaupajte nam svoje želje

Ker se zavedamo, da so le kvalitetni izdelki tisti najboljši, svojim strankam nudimo le najboljše. Poleg samih oken boste pri nas dobili še storitve montaže/menjave oken in celovito podporo, ki zajema svetovanje pred, med in po nakupu. Ta temelji na izkušnjah, ki jih ni malo. Alu okna, ki jih dobite pri nas, vam tudi hitro in strokovno vgradimo, poleg tega pa vam podamo tudi izredno koristne informacije o vzdrževanju in ravnanju z njimi. Montažo opravimo dobesedno kjer koli in kadar koli, pri čemer poskrbimo za strokovno vgradnjo ter dobro tesnjenje. Okna primerno zaščitimo, poskrbimo za stene in za seboj počistimo, tako da vam ne nalagamo dodatnega dela.

ALU okno v rjavo beli barvi
ALU okna bele barve
ALU okno v svetlo rjavi barvi

Ne pozabite, okna iz aluminija spadajo med res kvalitetne izdelke, ki vam bodo dobro služili dolga leta. So plod vrhunske proizvodne linije, ki se redno posodablja in kot taka dosega najvišje standarde. V izdelke je vpeto znanje na najvišji ravni, zanje pa nam jamčijo tudi zaupanja vredni partnerji in dobavitelji, ki slovijo po svojem ugledu. Rezultat našega dela so zadovoljne stranke, ki se k nam vračajo, rade pa nas priporočijo tudi drugim. Smo fleksibilni, hitri in pripravljeni na pogovor. Držimo se dogovorov in zastavljenih rokov, odločno sledimo svojim ciljem in ciljem naših strank.

Z našo pomočjo boste torej poskrbeli tako za stilsko dovršenost vašega doma kot popolno udobje v vseh prostorih.

Vprašanja in odgovori

Ali se alu okna podajo tudi starejšim objektom?

Seveda, takšna okna so primerna za vgradnjo v stavbe različnih starosti in z različnimi nameni – podajo se tako stanovanjskim hišam kot poslovnim stavbam, gospodarskim in industrijskim objektom ... Dodatna prednost aluminijastih oken namreč je, da jih lahko dobite v številnih barvnih izvedbah, tudi v imitaciji lesa, kar pomeni, da lahko na ta način poustvarite neko dodatno toplino, ki vam jo sicer pričara les.

So aluminijasta okna primerna tudi za zastekljevanje zelo velikih odprtin?

Aluminijasta okna imajo zaradi trpežnosti in trdnosti materiala tudi funkcijo konstrukcijskega elementa, kar pomeni, da so zelo dobra izbira ob zastekljevanju velikih odprtih in oken. Ta lastnost se še posebej izkaže v moderni gradnji, ki predvideva velike steklene površine. Alu okna so zaradi svoje trpežnosti primerna tudi za mesta, ki so izpostavljena ekstremnim vremenskim razmeram.

Kako se okna iz aluminija vzdržuje?

Preprosto, občasno jih zgolj obrišete z vlažno krpo, da z njih odstranite prah in morebitno umazanijo, sicer pa priporočamo, da notranje prostore redno zračite in s tem iz prostorov odvajate nepotrebno vlago. Ta namreč povzroča rosenje, ki v nobenem primeru ni dobrodošlo. Vzdrževanje aluminijastih oken vam res ne bo vzelo veliko časa niti truda, tako da so res odlična izbira.

Vrh