Spoznajte nas

Naše podjetje sestavljajo vrhunski strokovnjaki za prodajo in montažo zunanjega stavbnega pohištva. Pri nas boste dobili okna in vrata v različnih oblikah in iz različnih materialov, v ponudbi pa imamo tudi senčila za vse potrebe in različne dodatke.

Ob nakupu izdelkov boste pri nas dobili tudi celovito podporo: svetovanje o sami izbiri, namestitev elementov, nasvete o njihovem vzdrževanju … Vse to je podprto s strokovnim pristopom, znanjem na najvišji ravni in seveda z zgolj kvalitetnimi izdelki, ki govorijo sami zase. Obrnite se na nas in dobili boste celoten paket – verjamemo, da nas boste priporočili tudi prijateljem.

Screen rolo
Za boljši pogled v svet!

Zakaj izbrati podjetje Kosec tim?

Kvalitetni izdelki

Z manj kot zelo kvalitetnimi izdelki se ne zadovoljimo.

Svetovanje pri nakupu

Vaša odločitev o nakupu bo z našimi nasveti lažja.

Strokovna montaža

Nudimo profesionalno demontažo obstoječih in montažo novih izdelkov.

Celovita podpora

Za kakršna koli vprašanja smo vam ves čas na voljo.

Kako vam lahko pomagamo

Poleg tega, da vam nudimo le kakovostne izdelke (okna, vrata, senčila, dodatki), smo vam na voljo za podporo v vsakem trenutku. Kadar koli nas lahko kontaktirate in povprašate za nasvet o nakupu, montaži ali vzdrževanju izbranih izdelkov. Zagotavljamo, da boste izdelke uporabljali res dolgo, saj jih dobavljamo od skrbno izbranih partnerjev. Pri izdelavi se uporabljajo le najkvalitetnejši materiali, skupaj z vrhunskim proizvodnim procesom pa je rezultat naravnost zavidljiv.

Zaupajte nam, saj smo na svojem področju res vrhunski strokovnjaki. Svoja znanja nenehno nadgrajujemo, pri svojem delu pa nas vodijo bogate izkušnje. Kontaktirajte nas in nam razkrijte svoje dileme – mi smo tu, da jih rešimo.

Vrh